Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Cantar digital pentru bucatarie
Perna ergonomica Karll
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 incaltatoare
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 21:15
de Bucataras 8
la 09:18
ieri la 09:47
pe 22.07 la 09:45
pe 21.07 la 09:26
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
Rocsi
CookieMonster 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
naomy 1
anydina 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....