Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 11.12.2015
Aluatul - se bat 3 oua foarte bine cu sare , timp de 10 minute. Adaugam o cana de untura si cana de apa rece si frecam bine, apoi adaugam faina cat cuprinde pana ce devine o coca tare pentru a putea fi intinsa. Crema - Se pune la fiert...
mai multe
publicat la 11.12.2015
Unghiera BISALUO
Tava pentru servire Jalz Jalz
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:03
ieri la 11:31
ieri la 10:52
ieri la 09:20
ieri la 08:25
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
Adele
Bucataras
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura pe "cocean"
Aluatul - se bat 3 oua foarte bine cu sare , timp de 10 minute. Adaugam o cana de untura si cana de apa rece si frecam bine, apoi adaugam faina cat cuprinde pana ce devine o coca tare pentru a putea fi intinsa. Crema - Se pune la fiert...