
publicat la 05.12.2021
publicat la 30.11.2021
publicat la 27.11.2021
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Creier de porc pane
Clătești creierul cu apă. Îl sărezi și piperezi după gust.Pui făina pe o farfurie plată și tăvălești creierul prin ea.Dai bucățile de creier prin oul bătut și le prăjești în ulei încins.Se scot bucățile prăjite pe ambele părți pe un șervet de bucătărie...
Papară cu slănină
Se bat ouăle cu sarea. Între timp se prăjește slănina în ulei, se pun jumările și se toarnă ouăle bătute. Se prăjesc până se coagulează și se servește papara cu murături sau salate de legume crude, salată de sfeclă roșie.