simsim82

1

Bucataras
incepator

Panciu-Romania

Bucataras din 14.02.2014

RETETE34
PRIETENI130
Retete / Peste

Orez cu somon afumat si creveti

In Somon la 25 Mar 2014

Intr-o tigaie topiti untul si varsati orezul. Lasati-l 2-3 minute sa se prajeasca, apoi turnati un pahar cu apa. Somonul se taie fasii si se pune in tigaie, peste orez, iar crevetii se curata si se pun si ei in tigaie (daca vreti sa se curete usor, dati-i intr-un clocot inainte sa-i curatati)....

Placinta cu ton

In Ton la 15 Feb 2014

Aluat : Intr-un bol amestecam apa calda,uleiul si vinul, adaugam apoi zaharul si drojdia. Se amesteca pana se dizolva drojdia. In alt bol cernem faina si adaugam compozitia lichida. Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn cateva secunde, apoi rasturnam compozitia pe masa de lucru si framantam...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2014

Turta dulce cu nuci

publicat la 23.04.2014

Palmieri

publicat la 04.04.2014

Tort Raffaello

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.

 
 
 
Retete preferate
Pricomigdale

Voturi:32

Prajitura Carpati

Voturi:58

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 21

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]