Tort "Opera"

de Bucataria Stefaniei in Torturi, 5 Mar 2015 | 53246 vizualizari

COMENTARII (34)

Bucataria Stefaniei 1

08.04.2015, 19:20

Cele 2 linguri cu sirop de cafea se adauga pe rand dupa cele 5 minute de mixat untul. Siropul trebuie sa fie rece pentru a nu se branzii crema.

suciuandreia 1

09.04.2015, 10:36

Multumesc mult!

Bucataria Stefaniei 1

09.04.2015, 11:06

Cu placere!

susu 1

25.04.2015, 08:47

As da multi bani pe o felie sa mananc si eu acum la cafeluta, iubesc conbinatia de cafea si cioco

-Licurici- 1

24.06.2015, 08:08

superb

Lina24 1

30.12.2015, 06:50

ce bine arata

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 19:25

elucubratiiculinare 1

11.12.2016, 08:59

Ancutsa 1

04.05.2017, 14:42

Arata minunat!
La multi ani frumosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]