Tort Martisor

de susu in Torturi, 2 Mar 2010 | 5765 vizualizari

COMENTARII (12)

Brindusa 1

02.03.2010, 23:34

spune-mi si mie te rog cum ai facut culoarea aia roz, ca eu am incercat cu sfecla si nu mi-a iesit nimic OOO si ce branduse frumoase ai in fundal!

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 07:45

ce frumos decorat...................si ce bun trebuie sa fie

susu 1

03.03.2010, 09:52

Brandusa am amestecat sucul sfeclei coapte in folie nu fierte cu frisca batuta. Eu as fi vrut un rosu aprins dar nu mi-a iesit ar fi trebuie sa pun mai mult suc dar se inmuia frisca rau.

danygospodina 1

03.03.2010, 11:20

Cata arta! Ce frumosss!
Inca ceva care nu i se va arata lui Dani!

ionix 1

03.03.2010, 11:53

lasa ca ma fac eu mare si-o sa fac si eu torturi asa momoase... o feliuta, va rog..

Rocsi 1

03.03.2010, 14:25

frumos tare...

Brindusa 1

03.03.2010, 18:25

Multumesc, Susu. Eu am incercat cu suc crud, dar culoarea era ffff pala.

violette 1

03.03.2010, 18:52

E tare dragalas!

susu 1

03.03.2010, 22:33

Eu as prefera sa obtin culori din produse naturale: fructe sau legume dar exact cum ai spus Brandusa culorile nu ies chiar asa aprinse. Eu am vrut un rosu aprins cum este sucul sfeclei dar amestecat cu frisca nu iese decat roz.

ramo_cata 1

11.03.2010, 15:51

ff frumos

elena1988 1

12.03.2011, 14:55

Sim0na 1

02.03.2012, 10:48

Arata minunat!!! Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]