Tort cu mere si crema de zahar ars

de madi_marin in Torturi, 25 Ian 2010 | 47664 vizualizari

COMENTARII (32)

daniela11 1

16.10.2010, 13:27

ok ms madi am uitat nu stiu unde m-am gandit am mai facut o data si nu am pus praf mi-a iesit super , sa-l l-as la temperatura camerei sa se raceasca sau sa-l dau afara si dupa pun in frigider? scuze madi cred k eu sunt singura care te streseaza

madi_marin 1

16.10.2010, 13:44

daniela11....stai linistita, nu am stresezi deloc.... il dai afara si apoi la frigi....dar sa il rastorni numai dupa ce s-a racit foarte bine....ok?

daniela11 1

16.10.2010, 13:56

da ms f ff mult

Bucataras 1

16.10.2010, 13:58

sa ne zici cum a iesit, daniela.

gabytzaaaa

elena1988 1

08.03.2011, 10:59

ralu_ca 1

14.01.2014, 07:36

super tort

Alina26 1

14.01.2014, 13:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema mascarpone, capsune si ananas