Tort cu afine și zmeura - Un desert delicios și racoritor

de oanapl in Torturi, 13 Oct 2024 | 5940 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

14.10.2024, 03:36

Panacris 1

14.10.2024, 15:16

La mulți ani minunați! Delicios!

vasimur 1

15.10.2024, 11:56

Constelatialeu 1

15.10.2024, 22:07

Multi ani inainte, sa fie cu iubire si fericire !

Rocsi 1

16.10.2024, 20:56

Un tort minunat, pe placul meu cu aceste creme de fructe! La multi ani minunati impreuna si multe bucurii!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Motanel!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Cris!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Vasile!

oanapl 1

18.10.2024, 20:02

Mulțumesc Cleme!

oanapl 1

18.10.2024, 20:03

Mulțumesc Rocsi!

Lau 1

19.10.2024, 20:51

la multi ani frumosi impreuna!

Arhivarul 1

30.10.2024, 10:17

As sugera o baza fara coacere compusa din 150g faina migdale, 50g ciocolata (de orice fel) si 1/2 pachet unt.
Ciocolata si untul se topesc la bain marie dupa care se incorporeaza si faina de migdale. Se tapeteaza fundul formei de tort cu hirtie de copt, se toarna amestecul, se uniformizeaza ca grosime si se da 1-2 ore la frigider. Ulterior, peste baza astfel formata se toarna crema de brinza si celelalte.
Faina de migdale are foarte putini carbohidrati, o astfel de baza fiind ideala si pentru diabetici.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]