Tocanita de pui

de eclerash in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2010 | 7023 vizualizari

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.05.2010, 06:26

susu 1

19.05.2010, 07:37

Arata foarte bine datorita ciupercutelor si rosiilor. Merita 5 furculite. Salvez si eu reteta cu toate ca am facut-o si eu de mai multe ori in trecut dar cand n-am idee ce sa gatesc ma uit la favorite

Rocsi 1

19.05.2010, 10:52

arata minunat

mena29 1

19.05.2010, 22:03

Bravo,bravo cinci furcu

eclerash 1

19.05.2010, 23:54

va multumesc!!

danangie 1

20.05.2010, 07:41

Acum fac si eu tocanita, dar am vazut ca tu ai taiat morcovul , ardeiul fasii....eu am taiat cubulete, sper sa iasa ca la tine in poza . Deja am saliva in gura..

gaby_duceag 1

20.05.2010, 08:16

buna tare!

eclerash 1

20.05.2010, 18:09

danangie...crede-ma ca gustul nu se schimba indiferent de cum ai tocat legumele...te pup si ma bucur ca ti-a placut si sper sa imi dai de veste de indata ce termini de papat tocanitza

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:49

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ciuperci si rosii