Tarta cu ciocolata

de gaby_duceag in Prajituri, 17 Iun 2011 | 10430 vizualizari

COMENTARII (37)

mirela0911 1

17.06.2011, 17:41

buna rau

Pasiune pentru bucatarie 1

17.06.2011, 20:12

Si eu am avut pofta de ciocolataaaaaa de cateva zile,dar azi mi-am satisfacut papilele gusattive,dar nu refuz o felie de tara si de la tine

Rocsi 1

17.06.2011, 21:09

e bine atunci...eu daca mananc ceva mai de dimi cred ca mor....nu stiu de ce m-am obisnuit asa..pretentioasa mai sunt

gaby_duceag 1

18.06.2011, 07:14

Buna dimineata, tuturor!
Multumesc

Sa aveti o zi frumoasa!

Rocsi 1

18.06.2011, 11:01

o zi placuta gabyta draga

Cris2711 1

18.06.2011, 17:08

extra gut

gaby_duceag 1

18.06.2011, 17:28

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:46

buna rau

aziz 1

19.06.2011, 12:44

la tine si papusile zbarnaie dupa ciocolata

cristinne 1

03.10.2011, 16:20

de ce punem hartie de copt deasupra cand o coacem?
PS: pana la urma cum ai scos-o fara sa o rupi?

gaby_duceag 1

03.10.2011, 16:30

Cristinne, punem hartia sa n-o uscam prea tare.Daca am lasa-o mai putin riscam sa ramana cruda, daca nu punem hartia o rumenim prea tare, o uscam
M-am folosit de o paleta pentru tort pentru a o scoate.
Tare buna ar fi o forma de tarta cu fund detasabil.

Ancutsa 1

18.04.2020, 19:17

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]