Tagliata di manzo con salsa di panna

de Bya Ralu in Vita, 5 Mai 2015 | 7342 vizualizari

COMENTARII (42)

Rita Ilies 1

05.05.2015, 17:18

Auzi,te rog frumos să faci pași cu plate-ul ăla! Mă omori aici! Io singură și neajutorată! )

Adele 1

05.05.2015, 17:21

Bya Ralu 1

05.05.2015, 17:24

sunshine ))

Bya Ralu 1

05.05.2015, 17:24

adele

MotanLaOale 1

05.05.2015, 17:33

bun bun

Merisor 1

05.05.2015, 17:35

Bine ca n-ai scris si reteta tot in italiana, ca ramaneam flamanzi ))

Bya Ralu 1

05.05.2015, 17:38

motan

Bya Ralu 1

05.05.2015, 17:38

hai ma mery ))))))))

Merisor 1

05.05.2015, 17:47

) glumesc, traduceam cu goagalul

laura_n 1

05.05.2015, 17:49

se mananca ce scrie acolo? ))

Bya Ralu 1

05.05.2015, 17:50

merisor )))))))

Bya Ralu 1

05.05.2015, 17:50

laurici nu e doar pentru poza,nu se mananca )

simona72 1

05.05.2015, 17:52

Cat de imbietor arata!!

Bya Ralu 1

05.05.2015, 17:52

multumesc simonel

Andra_Constantinescu 1

05.05.2015, 18:01

Bya Ralu 1

05.05.2015, 18:01

tarasmariana 1

05.05.2015, 18:43

Panacris 1

05.05.2015, 19:39

Mama mia, dona Bya, ce bunăciune, ai preparat

mirela0911 1

05.05.2015, 19:45

Ce papa bun ai făcut!

Valclaudia 1

05.05.2015, 19:54

ce super arata!

Catalina L 1

05.05.2015, 20:32

Foarte bun

Rocsi 1

05.05.2015, 20:40

Mai ce bine arata, ce faine pozele!

robert_b 1

05.05.2015, 20:46

Bun de papat!

MOKUSKA 1

05.05.2015, 20:48

Ce bine arată

Bya Ralu 1

05.05.2015, 20:59

multumesc cristina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)