Supa nemteasca

de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9647 vizualizari

COMENTARII (9)

Michelle 1

02.12.2009, 10:14

liana_geicu 1

02.12.2009, 12:54

interesant, dar de ce se numeste nemteasca? pentru ca galustele sunt fierte separat si ca sunt facute cu branza? Nu am mai auzit de varianta asta si cu branza...

pana_luminita 1

03.12.2009, 09:14

asa se numeste, am luat reteta de la o prietena , si nu am cerut prea multe explicatii:

liana_geicu 1

03.12.2009, 10:23

am inteles, eram curioasa!

pana_luminita 1

03.12.2009, 15:34

Bucataras Dragos 1

12.12.2009, 19:51

super! am sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta ( cu ciuperci pleurotus )