Sprot prajit

de ramo_cata in Peste, 4 Oct 2009 | 14215 vizualizari

COMENTARII (12)

Bunica 1

04.10.2009, 08:04

chiar daca n-au mujdei si mamaliga

ramo_cata 1

04.10.2009, 16:13

laura nu am scos organele,cum l-am scos din punguta ,l-am dat prin faina si l-am prajit...

ramo_cata 1

07.12.2009, 15:58

babi mie nu mi s-au parut a fi amare...eu nu le-am scos ,am spus mai sus ..cum am scos pestele din punguta asa l-am si prajit.. ..de cate ori am ocazia fac sprot ,se face rapid si e tare bunnnn..

rivka 1

07.12.2009, 16:11

nu am mai mancat asa ceva sau e cumva acelasi peste cu cel care se vindea la cornet pe vremuri ...prajit in faina, croant....pe litoral? seamana in orice caz....

liana_geicu 1

07.12.2009, 19:01

ce bun ar fi acum cu niste mamaliga si mujdei...

ramo_cata 1

07.12.2009, 19:55

rivka sprotul( sau hamsii)...da cel gasit pe litoral,vandut pe vremuri la cornet...

rivka 1

07.12.2009, 20:33

ooo vai atunci e buuuuuuuuuuuuuun, da dada

christyansen 1

14.02.2012, 20:09

e f bun si cu castraveti murati bv bv bv

Bya Ralu 1

14.06.2013, 01:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la tigaie cu legume chinezesti