Spanac cu smantana

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 20 Mar 2014 | 5796 vizualizari

COMENTARII (19)

Alexandra Burz 1

20.03.2014, 14:37

MotanLaOale 1

20.03.2014, 14:38

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2014, 14:42

Lavinia 1

20.03.2014, 14:48

mi-e pofta!

AnyCostescu 1

20.03.2014, 14:56

e delicios..si eu o sa fac zilele care urmeaza

Pushaa 1

20.03.2014, 15:03

tiby 1

20.03.2014, 15:05

delicios !

babi5 1

20.03.2014, 15:06

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2014, 15:16

GeorgiaA 1

20.03.2014, 16:01

Buuuun!

Corinuta 1

20.03.2014, 16:31

Bya Ralu 1

20.03.2014, 16:36

tare bun

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2014, 17:10

simonacallas 1

20.03.2014, 17:47

Foarte bun

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2014, 17:59

Multumesc!

anca_rm 1

21.03.2014, 09:55

ce frumos si bun

simona72 1

21.03.2014, 11:07

Pe placul meu!!

MiaBianca 1

21.03.2014, 11:21

pai daca fierb spanacul 15 min ce dracu mai mananc? iarba? prea mult, eu il tin maxim 5min

Dya Daniela Andrei 1

21.03.2014, 13:10

MiaBianca am spus ca il oparesti aproximativ 15 minute, nu ca il fierbi. Este o diferenta majora zic eu. In plus nu imi place gustul de crud, iar 5 minute sunt insuficiente pentru ca spanacul sa fiarba. In bucataria ta gatesti cum vrei si cum iti place!
Si ar fi bine sa iti controlezi limbajul! Zi buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]