Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Somon, 10 Feb 2017 | 7462 vizualizari
MotanLaOale 1
RuxyRux 1
Cred ca e grozav....eu il mananc numai daca e afumat bine...sau daca e fiert si afumat!
....si musai cu ceapa rosie )))
dantes 1
Interesant!
Ksenya 1
Da ,Crstina asa il fac si eu,numai ca eu am prezentat varianta clasica "somon Viking",nu numai somonul se poate marina astfel ci si orice peste gras. Macrou,hering ,stavrid sau scrumbie ...pastrav. Este foarte bun. Buna reteta!
simona72 1
super!
mihaelar63 1
Eu as gusta
miki_a 1
Buuuuun!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:39
la 08:34
ieri la 17:22
ieri la 17:05
de laura_n 7
ieri la 16:14
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
Rocsi
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!