Scovergi

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2013 | 21644 vizualizari

COMENTARII (32)

Geanina87 1

20.07.2013, 09:57

marianascarlat 1

20.07.2013, 10:38

Ce pofta de scovergi mi-ai facut!

babi5 1

20.07.2013, 13:34

trecut lafavorit >

simona72 1

20.07.2013, 14:37

Multumesc fete dragi

GabrielDorobantu 1

20.07.2013, 21:11

Sunt belea cu miere.
Simona, daca ai framantat la masina de paine de ce nu si dospitul tot acolo?Intreb ca un iubitor al aluaturilor si posesorul unei masini de paine.

simona72 1

20.07.2013, 23:26

Bine ai venit Gabriel Dorobantu!!! Nu la-am lasat in masina d epaine sa dospeasca pt ca l-am pus la loc cald(in cuptor la 50 grade)desigur acoperit cu folie alimentara sau prosop curat....creste mai repede decit in masina...spor in toate!

Ina 1

21.07.2013, 20:14

aoleeeu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]