Scones cu iaurt

de xana in Dulciuri, 31 Aug 2013 | 8399 vizualizari

COMENTARII (24)

Lia_ 1

31.08.2013, 22:06

cat timp se mentine ok? se intareste daca sta mai multe zile?
arata f apetisant

Corinuta 1

31.08.2013, 22:06

tot am zis ca fac.....dar gust de la tine!

nadea68 1

31.08.2013, 22:11

Valclaudia 1

31.08.2013, 22:12

interesanta treaba!

T I M E A 1

31.08.2013, 22:12

nilgun 1

31.08.2013, 22:14

minunat

xana 1

31.08.2013, 22:18

Multumesc!

xana 1

31.08.2013, 22:20

Lia, daca le pui intr-o punga de exemplu, se fac moi si 3 zile tin sigur. Daca le lasi asa, sunt putin crocante deasupra dar interiorul ramane pufos.

FlaviaD 1

31.08.2013, 22:24

Foarte interesant si bun

Merisor 1

31.08.2013, 22:28

Bunatate!

Rocsi 1

31.08.2013, 22:30

Super. Nu am mai mancat dar imi place cum arata

xana 1

31.08.2013, 22:32

Multumesc, dragelor

RuxyRux 1

31.08.2013, 22:33

Grozave!

Bya Ralu 1

31.08.2013, 22:40

hmmm bun

xana 1

31.08.2013, 22:47

Angelina_Elena 1

31.08.2013, 22:58

Super!

MotanLaOale 1

31.08.2013, 23:36

xana 1

01.09.2013, 00:04

Elena, Motan

Anett 1

01.09.2013, 10:09

direct la favorite cu ea!

karla 1

01.09.2013, 10:37

xana 1

01.09.2013, 11:39

Multumesc fetelor!

diaconta 1

01.09.2013, 16:15

imi plac asa putin dulci si sa mearga cu iaurt sau lapte

laura_n 1

01.09.2013, 17:07

eu nu am mancat pana acum, e in genul unei turtite?

xana 1

01.09.2013, 19:20

Laura, sunt un fel de biscuiti dar pufosi, in general se fac rotunzi. Merg bine la Micul dejun.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de portocale