Sarmale in vas roman

de nyana in Porc, 4 Ian 2010 | 10277 vizualizari

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

04.01.2010, 21:04

Desi am mancat sarmale de Craciun, tot as gusta din astea facute in vas roman!

Oana 1

04.01.2010, 21:52

immm, ies delicioase in vasul roman

ANCA 1

04.01.2010, 21:57

dap, bune rau, eu am pus reteta ptr varianta in foi de vita, o nebunie!!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:27

lilyana 1

19.10.2010, 22:26

ma poti ajuta si pe mine te rog?
cata carne tocata ,orez si varza murata imi trebuie pentru 60 de persoane?

elena1988 1

13.03.2011, 12:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de varza acra si afumatura