Sarmale

de nadea68 in Porc, 29 Dec 2013 | 3216 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

29.12.2013, 14:56

Ce bune sunt cu smantana!

babi5 1

29.12.2013, 15:04

diaconta 1

29.12.2013, 15:04

exact asta mananc acum

nadea68 1

29.12.2013, 15:06

dia si noi!!

Bya Ralu 1

29.12.2013, 15:08

bune

MotanLaOale 1

29.12.2013, 15:09

Panacris 1

29.12.2013, 15:10

Am mai văzut zilele astea rețete de sarmale, unde se pune bulion în amestecul de carne Interesant!

nadea68 1

29.12.2013, 15:19

Cristina si eu am pus pentru prima data suc de rosii mai concentrat si mi-a placut mult..au iesit gustoase

diaconta 1

29.12.2013, 15:24

Cristina,sucul de rosii in compozitie le face mai pufoase si mai gustoase,se imbiba mai bine in carne

nadea68 1

29.12.2013, 15:34

dia asa e,ca inainte imi ieseau mai uscate...o sa folosesc reteta asta de acum incolo

Panacris 1

29.12.2013, 15:37

Dia, eu la mama am învățat să fac sarmalele albe, adică doar cu ceva boia, fără bulion Și fierte pe aragaz nu la cuptor Acum, aici în Regat , am făcut combinație, jumate pe aragaz jumate la cuptor în vasul roman sau în dovleac

nadea68 1

29.12.2013, 15:48

asa e bine,in bucatarie se si experimenteaza nu?

diaconta 1

29.12.2013, 16:02

Cristina,nu se compara la gust cele fierte pe aragaz cu cele fierte in oala de lut la cuptor

Cris2711 1

29.12.2013, 16:22

nadea68 1

29.12.2013, 16:24

- Andreea - 1

29.12.2013, 16:33

nadea68 1

29.12.2013, 17:15

Panacris 1

29.12.2013, 17:30

Geanina87 1

29.12.2013, 18:23

bune

tanyapatap 1

29.12.2013, 20:12

Rocsi 1

29.12.2013, 21:19

O sarmaluta calda servesc oricand

nadea68 1

30.12.2013, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale