Saratele

de Julie in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 7423 vizualizari

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

23.05.2010, 09:36

ce-ar merge acu' acu'.

madi_marin 1

23.05.2010, 10:32

bune de rontait oricand....si oricate...

Rocsi 1

23.05.2010, 11:14

ce mult imi plac

Julie 1

23.05.2010, 11:22

Hai ! Va astept sa rontaim impreuna! Si asa azi e sarbatoare si am inchis usa la bucatarie! Azi nu gatesc!

silvi0ara 1

23.05.2010, 11:28

nadina73 1

23.05.2010, 18:43

pot sa fur macar una mica si pun la schimb 5 furcu?super bine arata

Julie 1

24.05.2010, 08:14

Poti fura mai multe Nadina!
Multumesc pentru furci!

marty 1

10.11.2010, 09:29

arata delicioase.
am o nelomurire, aluatul nu se lasa la crescut? iar drojdia de care sa fie, granule sau proaspata?
multumesc
o zi deosebita si 5 furculite de la mine!!

Julie 1

13.11.2010, 21:25

Marty,eu am folosit drojdie proaspata.Aluatul creste normal, de ce sa se lase? Multumesc de furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale din foietaj cu branza si chimen.