Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 18385 vizualizari
Sidy 1
Si papam dovlecelul asa....crud ?
Bucataras 1
pare crud in foto, dar Sanda scrie ca-l fierbe citeva minute
silvi0ara 1
Imi place cum arata,cred ca sunt tare buni.
Bunica 1
Am vazut si eu reteta si m-a atras, dar nu m-am invrednicit sa o fac. Ma bucur mult ca cuneva a fost mai vrednic si incercat-o.
Brindusa 1
mi-ai luat-o inainte!Am vazut si eu reteta si mi-a placut mult. Bravo
adnas54 1
Dragele mele sa stiti ca se fac foarte usor si sunt de efect. Daca le faceti cu somon ca-n revista, efectu va fi mai mare. Va sarut pe toate. Sanda
Oana 1
Mmm, le stiu si eu, cred ca sunt delicioase De mult vreau sa le fac, poate de Paste . Daa, cu somon si crema de branza
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
pe 05.09 la 16:21
de vasimur 4
pe 05.09 la 15:43
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
7yu88855
RODIMUR
Caty
MotanLaOale
vasimur
daniela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!