Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

de Oana in Dulciuri, 2 Mai 2009 | 16462 vizualizari

COMENTARII (5)

Oana 1

14.09.2009, 16:14

Nicoleta, ma bucur ca-ti plac!

liana_geicu 1

15.09.2009, 21:31

Este desertul meu preferat in ultima vreme, dar nu am facut niciodata! Eu am mancat mereu de la restaurantul "La Mama"

Oana 1

15.09.2009, 23:53

Liana, nu-s greu de facut, dar trebuie atentie la cantitatea de faina, daca pui prea multa nu se mai umfla asa frumos...coca trebuie sa fie moale, dar sa nu se lipeasca de degete si sa poata fi modelata usor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]