Reteta de preparare a papanasilor

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 5085 vizualizari

COMENTARII (5)

lia maria 1

13.05.2010, 10:14

Prima tare-mi plac papanasii si ai tai arata vin cu 5 furculitesa ma satur de ei

sandytza 1

13.05.2010, 11:15

Sincer niciodata nu am mancat papanasi . Am vazut dar nu mancat. Trebuie sa probez si eu.

epurasha2bb 1

13.05.2010, 17:06

eu i-am cunoscut ca fiind desert dar vad ca se pot prepara si altfel!

Bunica 1

13.05.2010, 20:08

Aer de tinerete , ne prezinta papanasi la gustari

mena29 1

15.05.2010, 22:41

interesanta idee,bravo tie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou