Ratotă cu dovlecel

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 3787 vizualizari

COMENTARII (16)

Corinuta 1

04.10.2010, 20:29

Imi pare rau ca nu mai fac poze din timpul prepararii, dar aparatul face figuri si ma tem ca-i pe duca

ionix 1

04.10.2010, 20:30

eh, acceptam si poza de final

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 20:32

eu cateodata uit si imi aduc aminte la final................

ionix 1

04.10.2010, 20:32

Medi, si eu patesc asta des... pt ca ma grabesc sa gatesc si nah

burdulea56 1

04.10.2010, 20:36

Ce buna e, Corina! Ce dulce avatar ai.
Medi, eu uit uneori preparatul final, asta-i baiul.

Corinuta 1

04.10.2010, 20:42

Ionixmultumesc!chiar ma tem ca ma lasa, iar bani de altul nu-s

Corinuta 1

04.10.2010, 20:43

Medice sa-i faci, oameni suntem

Corinuta 1

04.10.2010, 20:51

Multumescin avatar e pitica mea! Va pup doamna Lenu (sunteti dintr-un an cu mama si va cheama la fel - Elena)

burdulea56 1

04.10.2010, 21:00

Sa-ti traiasca pitica- frumusica, ma bucur ca sunt tiza maica-ti, spune-mi pe nume, si nepotii imi spun pe nume.

kamy 1

04.10.2010, 21:21

o fac si euchiar am 2 dovlecei in casa si nu stiam ce sa fac cu ei

Corinuta 1

04.10.2010, 21:58

Lenu

Corinuta 1

04.10.2010, 21:59

Kami, ma bucur ca ti-am dat o idee!

La Ancuta 1

05.10.2010, 00:11

Laly 1

05.10.2010, 11:46

Si la mine o portie mica

Corinuta 1

06.10.2010, 10:37

Ancutza te servesc!

Corinuta 1

06.10.2010, 10:37

Si la tine, Laly

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron