Rahat turcesc home-made

de adnia in Dulciuri, 2 Ian 2013 | 28804 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

02.01.2013, 15:41

Imi place si reteta si povestioara
Credeam ca-i mai complicat de facut rahatul

diaconta 1

02.01.2013, 15:42

Deci daca postezi in ritmul asta,locul intai din Top se cam clatina ))))))))))

madi_marin 1

02.01.2013, 15:45

suuper! de incercat...

La Ancuta 1

02.01.2013, 15:49

foarte interesanta reteta

angyb 1

02.01.2013, 15:55

Nu numai ca il declaseaza pe Padre uite cat le da si de lucru la fete !!Cine-i la butoane azi

diaconta 1

02.01.2013, 15:56

Miha-i la butoane,Gaby e in weekend

- Andreea - 1

02.01.2013, 15:59

mie nu imi place dar te felicit ptr rewteta.foarte frumoasa prezentarea

adnia 1

02.01.2013, 16:09

multumesc frumos, fetelor! astazi am si eu o zi libera...si cum sunt noua pe aici, sa va arat si eu ce-am tot mesterit, nu?

adnia 1

02.01.2013, 16:10

diaconta, povestioara am aflat-o si eu cand eram in vizita in Bulgaria...si asta mi-a fost inspiratia!

adnia 1

02.01.2013, 16:10

pana la locul I e muuuuuuuuuuuuuult de lucru

diaconta 1

02.01.2013, 16:23

daca ai postat azi 12 retete,iti ajunge pentru toata saptamana )))))))

adnia 1

02.01.2013, 16:38

sa stii)

Sim0na 1

02.01.2013, 17:05

Alta bunatate!! Si p-asta am trecut-o la favorite desi o aveam deja salvata

adnia 1

02.01.2013, 17:33

Rocsi 1

02.01.2013, 19:26

Super super

danakarin 1

02.01.2013, 20:50

draguta povestioara, si interesanta reteta !

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:32

adry88 1

03.01.2013, 11:27

foarte bun

Lau 1

03.01.2013, 15:00

Mitinita 1

04.05.2013, 23:48

ce frumoasa e introducerea am salvat-o,mi-a facut cu ochiul

misharsa 1

15.07.2013, 16:43

Ce inseamna "pana se leaga siropul"... Adica pana la proba fir, sau pana se topeste zaharul?

adnia 1

15.07.2013, 20:08

pai eu testez asa...las siropul sa fiarba, iar din cand in cand picur putin pe o farfurie de ceramica racita la frigider: daca picaturile raman rotunde si nu se imprastie, atunci siropul meu e gata!

misharsa 1

16.07.2013, 13:59

Aha, deci e proba de fir (trebuie sa fie lipicios si sa se intinda). Multumesc Adnia ;-)

misharsa 1

16.07.2013, 14:02

Am facur rahat cu esenta de lamaie, si rahat cu esenta de capsuni. Arata superb si gusta delicios. Doar ca se usuca cam greu (peobabil nu am fiert siropul indeajuns).
Multumesc ptr reteta!! ;-)

nutty 1

16.12.2014, 20:14

presupun ca feliile de lamaie se scot la un moment dat ☺️

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]