Pulpe de curcan la tava - cu sos coreean

de mihaelar63 in Curcan, 28 Iul 2015 | 8052 vizualizari

COMENTARII (30)

dantes 1

25.08.2015, 08:49

Interesant

Xandrinne 1

02.09.2015, 23:25

Panacris 1

29.09.2015, 08:15

marci49 1

10.10.2015, 16:02

ideal ar fi sa aflam reteta acelui sos sa ni-l facem singure !

mihaelar63 1

15.01.2016, 00:49

Marci49 Multumesc de vizita .Ti-am ramas datoare cu un raspuns . Sosul gochujang se prepare prin fermentarea indelungata in vase de lut . Am dat link in engleza la ingrediente. Uite aici sa -ti faci o idee, traducera este aproximativa https://en.wikipedia.org/wiki/Gochujang

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bucatele de curcan cu mazare si morcovi de primavara