Pulpa de curcan in stil italian

de Alexandra Elena in Curcan, 4 Apr 2014 | 5924 vizualizari

COMENTARII (12)

babi5 1

04.04.2014, 16:34

MotanLaOale 1

04.04.2014, 16:36

Bunica 1

04.04.2014, 16:38

Imi plac preparatele cu coaja de malaie!

Bya Ralu 1

04.04.2014, 16:42

trebuie sa fie gustos

Panacris 1

04.04.2014, 16:46

- Andreea - 1

04.04.2014, 16:49

Pe gustul meu

deyutzky 1

04.04.2014, 17:43

foarte buna

Alexandra Elena 1

04.04.2014, 18:31

multumesc

Merisor 1

04.04.2014, 19:27

Rocsi 1

04.04.2014, 19:48

Mmm ce buna

laura_n 1

05.04.2014, 17:28

arata grozav!

mihaelar63 1

16.05.2014, 08:55

Imi place modul de preparare . Datul in faina si prajitul in ulei la inceput il stiam de la escalop , dar l-am aplicat doar la porc sau vita . Am inceput sa citesc fara ochelari si am citit pulpe,, interioare'' si nu ma dumiream cum or fi acelea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]