Pui la borcan

de mihaelar63 in Pui, 11 Mai 2020 | 3925 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

11.05.2020, 09:46

vasimur 1

11.05.2020, 10:59

madi_marin 1

11.05.2020, 17:41

Woow! Nu m-as fi gandit....

abstract01 1

11.05.2020, 17:49

Constelatialeu 1

11.05.2020, 19:43

Ai inchis puiul in borcan, nu se sufoca ?

Rocsi 1

11.05.2020, 20:01

Nu m-as fi gandit la asa mod de preparare al puiului, niciodata! Ce fain ti-a iesit!

Adi 1

11.05.2020, 20:54

laura_n 1

11.05.2020, 21:13

Deci, cum e? Ca o tocana de pui? Ingenios mod de a gati, desi sigur in cazul meu s-ar sparge borcanul )))

mihaelar63 1

11.05.2020, 21:24

Laura, asta mi-a fost si mie frica. Ma tot gandeam cum o sa pot salva carnea daca se sparge borcanul ) .
Daca lasi folia , va semana cu un pui aromat preparat la aburi . Daca scoti folia de aluminiu [ cum am procedat eu ] puiul se va mai rumeni dar in interior ramane suculent .

mihaelar63 1

11.05.2020, 21:24

Rocsi , nici eu dar se pare ca inventivitatea gospodinelor este mare

mihaelar63 1

11.05.2020, 21:25

Cleme , daca-i sucesti intai gatul , nu se mai sufoca )

Tabita _ 1

12.05.2020, 01:23

Anett 1

06.12.2021, 14:07

mihaelar63 1

06.12.2021, 14:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]