Prima mea piftie

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 6155 vizualizari

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

05.01.2011, 22:55

Prima ta piftie arata foooooaaaaarte bine!!!

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 22:57

super

LUK 1

05.01.2011, 23:47

e frumoasa

nadina73 1

05.01.2011, 23:50

Felicitari inceputu e mai greu arata tare bine

Brindusa 1

06.01.2011, 00:16

Multumesc. Chiar a aratat simpatic Si cica a fost si buna

Ligia Bxl 1

06.01.2011, 01:04

MotanLaOale 1

06.01.2011, 08:36

Cris2711 1

06.01.2011, 10:35

Brandusa pentru prima ta piftie

Rocsi 1

06.01.2011, 10:57

e un inceput pentru toate

MIUTA 1

06.01.2011, 11:56

Arata foarte bine

dinugaber 1

10.12.2011, 09:19

Daca zeama nu este limpede se foloseste un albus batut bine si turnat peste lichidul respectiv. E bine ca zeama sa nu fie clocotita cand se adauga albusul. Apoi se fierbe cateva minute si se strecoara. Va fi perfect limpede. Galbenusul fiert este foarte decorativ in aspic, ca si un morcov taiat felii. Vezi si cartea "BUCATARIE ROMANEASCA" de i.nEGREA SI F.BUSCA.

Bucataras 1

10.12.2011, 09:33

dinu, multumim pentru tipsuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza cu somon fume