Prajitura cu morcov (de post)

de _Alina_ in Prajituri, 23 Noi 2012 | 15730 vizualizari

COMENTARII (38)

_Alina_ 1

23.11.2012, 16:02

Multumesc Dana, Lau & Sylvia!

laura_n 1

23.11.2012, 17:36

mamaieelena 1

23.11.2012, 18:01

elucubratiiculinare 1

23.11.2012, 19:53

waw! Interesant

Bunica 1

23.11.2012, 20:05

Teo 1

23.11.2012, 21:38

mi se pare asa de interesanta...! abia astept sa o incerc!dar,ciocolata e de post?

Bya Ralu 1

23.11.2012, 23:38

adasev12 1

24.11.2012, 00:05

interesant

Valclaudia 1

24.11.2012, 06:35

foarte interesanta reteta!

_Alina_ 1

24.11.2012, 11:41

Multumesc dragelor!

@ Teo- ciocolata cu procent mare de cacao (55%, 75 %, 85 %) este de post. Citeste totusi ingredientele de pe ambalaj ca sa fii sigura

Criss 1

24.11.2012, 20:23

Waaaw, la cat de bine arata n-ai zice ca e de post.

diana_k 1

26.11.2012, 09:13

interesanta reteta, de ce e nevoie sa congelezi banana??

_Alina_ 1

26.11.2012, 09:38

Multumesc Criss!
Diana nu e musai sa o congelezi, dar asa se oxideaza mai greu Am facut ieri crema cu banane proaspete si a iesit foarte bine. In schimb la crema proaspata am adaugat muuulta zeama de lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de prune ( de post )