Plov

de dentistutza in Oaie, 12 Apr 2011 | 12058 vizualizari

COMENTARII (12)

aziz 1

12.04.2011, 12:53

delicios

aziz 1

12.04.2011, 12:57

Uzbekistan?ai locuit acolo?

Lau 1

12.04.2011, 14:09

delicios

La Ancuta 1

12.04.2011, 14:25

Mihaela11_jo 1

12.04.2011, 15:10

Foarte bun
Interesant; si in tarile arabe se manaca la fel din tavi mari pe care se pune orezul cu carnea; la fel se consuma orezul cu mana, facand bilute mici , cat o imbucatura; si aici se gateste un orez asemanator( doar se adauga si naut fiert la ultimele clocote
Ce diferenta este intre cele 2 feluri de chimin pe care le-ai folosit?

elena1988 1

12.04.2011, 15:22

bucatarimcudiana 1

12.04.2011, 15:29

foarte interesant

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:42

dentistutza 1

12.04.2011, 17:48

mihaela unul este chimen si celalat este "oriental camoun" adica mai limpede cel care se pune si la falafel.

dentistutza 1

12.04.2011, 17:49

mona, multumesc de apreciere
nu am trait in uzbekistan....

Cris2711 1

12.04.2011, 17:58

Mihaela11_jo 1

13.04.2011, 00:05

Multumesc; la noi ii spune "camun" turcesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mansaf(cea mai veche mincare beduina)