Plov "плов"

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2009 | 28935 vizualizari

COMENTARII (5)

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:01

Carne de pui?????
Original e cu carne de berbec!
Sau n-ai vrut sa fie mancarea atat de grasa incat cei care o mananca vor fi obligati sa bea ceai fierbinte citeva ore ca sa nu aibe probleme cu "digestia"!!!

Sper ca nu te superi pe mine ca tot timpul te "trag de maneca"!

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:17

vrei sa-ti trimit poze cu plov? da-mi adresa de mail!

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:18

Как готовить узбекский плов.

http://www.youtube.com/watch?v=CRnxWuBvc4E&feature=fvw

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:34

Uzbek mamas and respectable cooks only make plov using lamb fat. Who can argue? Lamb fat is tasty and the calories would be lost otherwise. In Uzbekistan they use lamb tail fat, called kudryuka !!!! citat din: http://fxcuisine.com/default.asp?language=2&Display=97&resolution=high

luminita20_2006 1

05.06.2009, 17:50

da aici ai dreptate....dar la mine nu se mananca carne de oaie.....uzbecii mananca asa...de aceea am optat sa pun reteta cu carne de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu chiftele si sos marinat