Piure de broccoli

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2009 | 7041 vizualizari

COMENTARII (3)

PapaBun 1

17.10.2009, 16:33

La fel, piureul de pastarnac e foarte bun, britanicii il folosesc la garniturile de carne.
La piureul de broccoli, daca vreti sa nu iasa asa moale, ca sa nu fiti nevoiti sa puneti cartofi, mai bine gatiti-l la aburi, va avea un continut de apa mai scazut.

Bucataras 1

18.10.2009, 09:00

him, n-am mincat piure din pastirnac

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]