Pirjoale a la Chisinau

de anisoara in Porc, 30 Ian 2010 | 41274 vizualizari

COMENTARII (15)

Brindusa 1

30.01.2010, 09:49

AAAA acum am inteles: tigaia cu resouri este tigaia tip gratar.

madi_marin 1

30.01.2010, 10:09

mmm....ce bune cred ca sunt. e foarte interesanta reteta....

Bunica 1

30.01.2010, 11:32

Oare ce sa alegi din farfurie? Cartofii sau parjoalele ? Cred si una si cealalta si sunt satisfacuta

Teo 1

30.01.2010, 16:45

nu am vazut parjoale mai aratoase ca acestea,Anisoara!bravo si de data asta!

anisoara 1

01.02.2010, 00:39

Cu placere Va doresc la tgoti o saptamiina plina de realizari si succese, si sa postati pe bucataras.ro cit mai multe recete delicioase. Sunteti bravo toate, dar la prepararea dulciurilor sunteti neintrecute in lume. Am auzit eu cindva o vorba , si acum intr-adevar m-am convins .

gaby_duceag 1

02.02.2010, 09:19

wow!ce reteta super!merita incercata.

anisoara 1

02.02.2010, 17:49

Gaby

Bya Ralu 1

11.02.2013, 12:29

delia64 1

11.02.2013, 13:18

gaby_duceag 1

11.02.2013, 13:53

Am facut eu azi. Super sunt!!

laura_n 1

11.02.2013, 15:19

cat de bine arata

babi5 1

06.10.2013, 11:41

babi5 1

06.10.2013, 11:46

Bon_Jovi 1

25.10.2013, 14:41

Foarte interesanta reteta. Cred ca sunt si foarte gustoase. Felicitari. Doar un mic "repros" daca pot spune asa am: se spune LIEZON nu LEZION. Sper sa ma ierti si sa nu te superi.

iry-gabriela 1

01.04.2015, 14:39

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]