Pink Cake ( Tort roz )

de gaby_duceag in Torturi, 22 Mai 2011 | 21038 vizualizari

COMENTARII (109)

soryna1981 1

04.06.2011, 20:06

gaby_d spune-mi si mie te rog cum ai procedat cu portiunea din mijloc de a iesit zebra?...am citit eu ce ai scris la reteta dar sa inteleg mai bine....incepi din mijloc si pui o cantitate cu cacao peste acea cantitate pui cu alb peste cu cacao si tot asa?....sau cum?si ea fiind pusa una peste alta se revarsa pe langa ca un val ...?astept sa-mi explici...oricum frumos si felicitari

gaby_duceag 1

04.06.2011, 21:13

Soryna, cremele obtinute au o consistenta destul de legata, nu sunt lichide tare. Am inceput cu una dintre culori, punand doua liguri din compozitie in mijloc; am continuat cu cealalta culoare, apoi am alternat punand mereu tot in mijloc. Ea se repartizeaza frumos (nu neaparat perfect uniform), si tot pui cand din una, cand cealalta, pana le termini. Astepti apoi doua minute sa se aseze, fara a mai face tu ceva.
Uite, am cautat pe net metoda in imagini care sper sa te ajute mai mult .
http://www.azcookbook.com/azeri/zebra-tortu/

gaby_duceag 1

16.02.2013, 13:50

ce tort frumos am facut eu ..odata..

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:57

ce pink e

getix 1

17.04.2014, 13:31

Arata foarte bine, imi place mult sectiunea, chiar cautam un tort pe care sa-l fac pentru Paste

Lia_ 1

17.04.2014, 14:13

uitasem sectiunea asta si roz si diafan

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:39

Un vis in roz! Arata grozav!

Catalina L 1

26.11.2016, 14:15

foarte reusit, bravo

dantes 1

27.11.2016, 07:22

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Egiptean