Piept de pui umplut, in foietaj

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 4 Sep 2011 | 16134 vizualizari

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

09.09.2011, 15:03

buna rau

diaconta 1

07.01.2013, 16:02

Trecem o parte laterala a foii peste umplutura, apoi trecem capetele deasupra ei urmand sa trecem deasupra lor laterala ramasa libera.
Cu o miscare rapida invartim rulada si o transferam intr-o tava pentru cuptor in care am pus hartie pentru copt.
Mie sa-mi deseneze ca n-am priceput))))))
Bine,ai putea zice ca's mai grea de cap,dar poate te inseli

gaby_duceag 1

25.08.2013, 17:32

)))))))))))))))))))

Bya Ralu 1

09.09.2013, 09:56

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]