Piept afumat

de ana in Mezel de casa, 2 Sep 2010 | 14747 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

02.09.2010, 16:53

ce interesaaant! suuper!

lia maria 1

02.09.2010, 18:44

foarte interesant!

vero_closca 1

02.09.2010, 18:59

madi_marin 1

02.09.2010, 19:05

foarte interesant....

nadina73 1

02.09.2010, 19:27

feliciatri o sa pun si eu in practica,e la favo si las

ana 1

02.09.2010, 20:32

Fetelor este foarte bun ,nu se compara cu gustul din comert.Nadina astept parerea ta

ela 1

02.09.2010, 20:42

super idee

ana 1

03.09.2010, 07:54

Ela sa stii ca asa este!Ahh am uitat sa va spun ca dupa aceeasi metoda am facut si muchi de porc ,numai ca l-am lasat la macerat vreo 3 zile in frigider.A iesit de nota 10!

Sidy 1

03.09.2010, 08:50

Stai ca n-am inteles...orezul il pui in folie ca sa afumi pieptul ???
Oricum, o idee excelenta care ar trebui facuta de fiecare mamica sau bunica pentru ingerasul lor.... Dau 5 furcute

mena29 1

03.09.2010, 08:58

iteresanta idee

Julie 1

03.09.2010, 09:30

Super!

ana 1

03.09.2010, 11:00

Sidy orezul are rolul de a absorbi eventoalele picaturi de zeama ,care cad din pieptul de pui @Mena@Julie

Corinuta 1

04.09.2010, 19:00

iulianatanase 1

24.10.2010, 11:45

foarte interesanta reteta..mai ales ca noi in Italia nu gasim afumaturi,ar trebui sa incerc,mersi de "pont"".Felicitari!

adry88 1

04.06.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri moldovenesti