Piept afumat

de ana in Mezel de casa, 2 Sep 2010 | 15109 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

02.09.2010, 16:53

ce interesaaant! suuper!

lia maria 1

02.09.2010, 18:44

foarte interesant!

vero_closca 1

02.09.2010, 18:59

madi_marin 1

02.09.2010, 19:05

foarte interesant....

nadina73 1

02.09.2010, 19:27

feliciatri o sa pun si eu in practica,e la favo si las

ana 1

02.09.2010, 20:32

Fetelor este foarte bun ,nu se compara cu gustul din comert.Nadina astept parerea ta

ela 1

02.09.2010, 20:42

super idee

ana 1

03.09.2010, 07:54

Ela sa stii ca asa este!Ahh am uitat sa va spun ca dupa aceeasi metoda am facut si muchi de porc ,numai ca l-am lasat la macerat vreo 3 zile in frigider.A iesit de nota 10!

Sidy 1

03.09.2010, 08:50

Stai ca n-am inteles...orezul il pui in folie ca sa afumi pieptul ???
Oricum, o idee excelenta care ar trebui facuta de fiecare mamica sau bunica pentru ingerasul lor.... Dau 5 furcute

mena29 1

03.09.2010, 08:58

iteresanta idee

Julie 1

03.09.2010, 09:30

Super!

ana 1

03.09.2010, 11:00

Sidy orezul are rolul de a absorbi eventoalele picaturi de zeama ,care cad din pieptul de pui @Mena@Julie

Corinuta 1

04.09.2010, 19:00

iulianatanase 1

24.10.2010, 11:45

foarte interesanta reteta..mai ales ca noi in Italia nu gasim afumaturi,ar trebui sa incerc,mersi de "pont"".Felicitari!

adry88 1

04.06.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]