Pastrav cu legume la cuptor

de Miha in Pastrav, 1 Feb 2010 | 25744 vizualizari

COMENTARII (14)

stemol 1

01.02.2010, 14:43

e tare faza,,cand nu mai rezistati mirosului",ce ma fac ca eu am o bucatarie mica(pe balcon),inseamna ca destul de repede nu voi mai suporta mirosul

Miha 1

01.02.2010, 15:02

A fost o gluma si trebuie tratata ca atare. Si a rezista nu e acelasi lucru cu a suporta.

stemol 1

01.02.2010, 15:24

si eu am luat-o ca pe o gluma,fara suparare

Miha 1

01.02.2010, 15:37

mihaelar63 1

01.02.2010, 15:51

parca m-as da la el , pazea [bineinteles ca la pastrav ] , dar si mix-ul de legume nu-l refuz .

Miha 1

01.02.2010, 16:34

Pofteste Miha, cu drag iti ofer tot ce-ti doreste inimioara.

Sylvia 1

01.02.2010, 16:52

Excelent arata si eu am cumparat azi pastravi si abia astept sa ii atac

rivka 1

01.02.2010, 16:54

vai de mine ce foame imi este, abia mi-am facut unghiile deci trebuie sa astept pana ma pot apuca de gatit ceva...arata super pestele ...

adrian 1

02.02.2010, 10:26

de ce il dam la frigider o jumatate de ora?

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 20:22

Excelenta reteta.Am sa fac si eu asa pastravul.Cu acel amestec,cu care ungi pestele trebuie sa stea la frigider,presupun?Trebuie sa se imbibe cu pestele si apoi il bagi la cuptor.Imi place reteta,o trec la favorite.

Miha 1

09.03.2010, 23:10

Na, ca am ratat intrebarea lui Adrian. Adrian, uite ca a raspuns Carmen...se baga la frigider ca sa se imbibe carnea foarte bine cu condimentele respective.

susu 1

24.03.2010, 21:15

miha foarte bun si sanatos.

Miha 1

24.03.2010, 21:47

Da, Simona. Si usor de facut!

mariac 1

28.03.2010, 20:28

ce bine arata ,bravo imi place ca santeti tinere si foarte bune gospodine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]