Paste Philadelphia

de - Andreea - in Paste, 14 Dec 2012 | 16054 vizualizari

COMENTARII (31)

- Andreea - 1

16.12.2012, 22:47

satisfyyourcravings...ti-o recomand.e una din cele mai bune retete cu paste mincate vreodata...iar mie imi plac la nebunie pstele si am incercat destule feluri

jolygina 1

18.12.2012, 13:35

imi plac

tavi777 1

20.12.2012, 13:36

Un sfat ff bun pt toti incepatorii: NU PUNETI IN TIGAIE NICIODATA PT FRIPT..PRAJIT..CALIT..ETC..ULEI DE MASLINE...uleiul de masline se foloseste doar natural..in salate..uleiul de masline isi pierde toate proprietatile si devine amarui ( da un gust urat oricarui produs prajit in ulei de masline)..folositi ulei de palmier sau de porumb daca va permiteti..daca nu ulei de floarea soarelui sau pt inmuiat..calit la un unt 95% grasime

diaconta 1

20.12.2012, 13:44

Aici sunt de acord cu tine Tavi

4fun 1

23.12.2012, 15:03

super simplu de pregatit si sunt minunate!

- Andreea - 1

23.12.2012, 20:49

momentan sint la stadiul in care invat sa gatesc deci ma iau strict dupa retetele din cartile de bucate... dar multumesc frumos tavi ptr sfat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]