Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de simona72 in Conserve, 12 Sep 2013 | 9346 vizualizari
gaby_duceag 1
mai am de anul trecut, nu stiu daca sa mai fac harnicutz
nilgun 1
bvo
simona72 1
Si eu mai am de anul trecut 2 borcanele, da nu ma las fara ea...daca se termina nu dau bani pe conservele din comert..
Lia_ 1
eu am gem de prune de anul trecut cam mult; de asta n-am facut ... daca e doar cu robotu, ma bag si io
MotanLaOale 1
deyutzky 1
vaaai cat imi place
alilianaa 1
bun, bun...
Valclaudia 1
asta-i pasta cu peripetii? Ce bine prinde la iarna...
Ina 1
O bunatate
kukibella 1
Multumesc pt aprecierile voatsre! Claudia urmatoare e cu peripetii
T I M E A 1
super la iarna
Angelina_Elena 1
Foarte buna si noi am facut!
portiadelumina 1
Foarte bună, Simona! E nevoie de aşa ceva în orice cămară.
Bunica 1
E foarte buna!
Rocsi 1
Anul acesta nu am faut, dar imi place mult!
Corinuta 1
Panacris 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:36
ieri la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
pe 16.05 la 10:58
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
oanapl
ioana_lupu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!