Parfe cu afine si gem de capsuni

de gaby_duceag in Dulciuri, 6 Apr 2011 | 16832 vizualizari

COMENTARII (59)

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:00

Dya, ti-a iesit tare bine.
Mie mi s-a parut ca gemul a fost cel ce a intarit, nu sucul. Eu le-am pus pe rand si dupa ce am pus gemul a capatat acea consstenta bine legata.

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:01

lilik
joly
deya

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:01

Cris.....mai bine-ti raspund privat

Cris2711 1

09.04.2011, 14:03

ok ramane intre noi

ela 1

09.04.2011, 19:44

ce bunate ai facut tu aici.....

Pasiune pentru bucatarie 1

10.04.2011, 12:07

wow ce colorat e si cred ca a fost delicios si lingurita imi place mult

adry88 1

01.06.2011, 21:18

vreau si eu

gaby_gabytza 1

08.09.2011, 15:00

ce bunatate

CookieMonster 1

23.04.2013, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort etajat cu crema de mascarpone si frisca