Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

de Irina in Dulciuri, 14 Iun 2015 | 11165 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g branza de vaci
  • 140 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • 200 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata:

Reteta de preparare a papanasilor

Ouale se mixeaza cu zaharul, pana ce acesta se topeste.

Se adauga branza amestecand in continuare, apoi faina, zaharul vanilat si praful de copt. 

Se infaineaza mana, se formeaza cercuri din aluat si cate o biluta si se pun la prajit in ulei incins. 

Se scot papanasii pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul, dupa care se aseaza pe un platou si se toarna deasupra smantana si dulceata preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de mascarpone cu frisca