Pandispan tigrat

de gugugh in Prajituri, 27 Oct 2010 | 13216 vizualizari

COMENTARII (18)

Corinuta 1

27.10.2010, 11:22

frumos arata!

Laly 1

27.10.2010, 11:30

Ce bine arata tigratul tau

Rocsi 1

27.10.2010, 11:31

foarte frumos

silvi0ara 1

27.10.2010, 12:51

Bun si frumos.

ionela2682 1

27.10.2010, 14:25

gugugh 1

27.10.2010, 14:54

multumesc frumos fetelor, e gata papat la cat de bun a iesit

maria_claudia 1

27.10.2010, 16:51

super

ela 1

27.10.2010, 17:49

ce bine arata.....

eclerash 1

27.10.2010, 19:22

place,place muuuult!!!

Ina 1

27.10.2010, 21:43

foarte frumos!

gugugh 1

27.10.2010, 23:57

multumesc mult pt aprecieri

nadina73 1

28.10.2010, 00:04

super tare fain arata5f

mmona 1

02.11.2010, 10:25

ce minunatie....

gugugh 1

02.11.2010, 12:13

si ff gustos si fin

Ellena 1

05.11.2010, 20:54

cata pofta mi-ai facut si a crescut asa frumos fara sa folosesti praf de copt?

gugugh 1

06.11.2010, 21:36

nu folosesc praf de copt la pandispan. secretul este ca albusurile sa fie batute spuma tare sa nu curga cand intorc castronel si cand pui restul ingredientelor sa amesteci de sus in jos cu o spatula.

tanyapatap 1

10.12.2010, 22:24

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:11

tare bine arata simona bravoooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA METRO