Paella de pui

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 11 Aug 2012 | 16532 vizualizari

COMENTARII (37)

Bunica 1

14.08.2012, 23:57

cata culoareeee!

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 16:02

Vladimir,Sim0

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 16:06

Mitinita,Bunica va multumesc frumos!

mena29 1

02.09.2012, 15:59

Ce bine arata!

Angelina_Elena 1

02.09.2012, 16:11

multumesc Mena!

Andreea_Mario 1

20.09.2012, 18:24

din pacate sunt bucatareasa de 6 ani dar sa se lase 30 minutos la cuptor nu am mai auzit nciodata prezentarea e buna dar dupa cum se vede orezul e prea facut se aseamna cu pilaful romanesc am sa pun eu azii poze cu toate ing care le contine paella Valenciana

Angelina_Elena 1

20.09.2012, 18:57

Andreea, fiecare face mancarea dupa bunul plac...eu nu am spus ca este 100% autentica, si mi-e una nu imi place orezul fiert "al dente" ca si pastele!
Poti sa pui poze daca doresti, pe mine nu ma incurca cu absolut nimic! Eu stiu ca paella valenciana se face cu creveti,scoici iar noi nu ne dam in vant dupa fructele de mare!

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 22:15

interesanta reteta

mihaelar63 1

27.11.2013, 15:26

Minunata reteta Si prezentarea de exceptie

Alexandra Burz 1

04.02.2014, 00:32

Giana 1

23.10.2014, 09:02

Merita incercat

adry88 1

30.03.2015, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]