Muraturi- Reteta mamei

de diaconta in Conserve, 12 Sep 2010 | 14967 vizualizari

COMENTARII (28)

diaconta 1

16.08.2012, 21:52

Sigur Miti,poti sa pui conservant.Noi nu avem probleme cu aspirina

shukly 1

20.08.2015, 13:52

Pentru castraveti poti inlocui foile de dafin cu flori uscate de marar, se adauga si boabe de ienibahar, iar in privinta sterilizarii...15 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca. Otet eu pun 2 linguri la un borcan de 800 g, e suficient. Castravetii poti fi pusi si taiati in bucati, mi-au tinut 5 ani (am uitat vreo 2 borcane prin beci )

diaconta 1

20.08.2015, 14:47

Gabriela,multumesc pentru precizari.E o reteta scrisa mai demult,in timp poate chiar am mai modificat in timp cantitatile folosite.
Nu am prea inteles de ce sa inlocuiesti foile de dafin,mie imi place arome pe care le-o da.
Si noi pastram muraturile ani de zile si sunt foarte bune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]