"Miere" de papadie

de alinutzika in Sirop / Compot, 15 Mai 2012 | 11546 vizualizari

COMENTARII (27)

Rocsi 1

15.05.2012, 13:05

stiu ca e foarteeee buna si sanatoasa!!!facea si mama cu ceva ani in urma!!

Panacris 1

15.05.2012, 13:26

Super idee!

alinutzika 1

15.05.2012, 13:41

diaconta 1

15.05.2012, 13:48

interesant

Alinutza80 1

15.05.2012, 14:27

buna idee

gaby_duceag 1

15.05.2012, 14:31

fain

Lau 1

15.05.2012, 14:35

interesant

MotanLaOale 1

15.05.2012, 15:02

interesant

alinutzika 1

15.05.2012, 15:29

va multumesc pentru comantarii!

deyutzky 1

15.05.2012, 15:43

Angelina_Elena 1

15.05.2012, 15:46

foarte interesant!

Dana_Retetegg 1

15.05.2012, 15:57

aziz 1

15.05.2012, 16:30

cu siguranta fara,, ajutorul,,de nadejde nu ar fi iesit asa buna!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 18:28

interesanta

mamaieelena 1

15.05.2012, 19:03

buna,buna

alinutzika 1

15.05.2012, 19:12

aziz, cu siguranta..

mihaelar63 1

15.05.2012, 23:04

Frumoase imagini
Sa-ti traiasca culegatorul
Si eu faceam in trecut , este delicioasa iarna pe paine cu unt sau sa se unga cozonaci pe deasupra

Sim0na 1

16.05.2012, 10:45

Nu stiam de reteta asta!! Trebuie neaparat incercata!

alinutzika 1

16.05.2012, 22:47

Mihaela , iti multumesc mult!

alinutzika 1

16.05.2012, 22:47

Simona...la anu'cand apar iar papadii...

gaby_duceag 1

23.05.2012, 22:38

Am facut si eu azi dar le-am pus la rece, la macerat, nu le fierb.
Arata bine

diaconta 1

23.05.2012, 22:47

si de-asta ai facut Gaby??? Tulai Doamne

gaby_duceag 1

25.05.2012, 08:03

Dia, acum doua zile l-am pus la macerat; nu stiu ce va iesi, ca-n toate retetele pe net vad florile fierte eu nu voiam asa, pe cel de brad tot prin macerare il fac.

alinutzika 1

25.05.2012, 14:41

macerate, probabil, (de fapt sigur), isi pastreaza mai bine vitaminele si toate cele...dar am auzit ca dupa ce desfaci borcanul trebuie tinut la frigider ca se strica.Eu nu am facut decat asa. Te pup, Gaby

gaby_duceag 1

25.05.2012, 14:42

n-am facut niciodata, e primul an.
asa-l fac si pe cel de brad si intr-adevar pastrez sticlutele la frigider.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]