Maioneza de casa

de ony in Clasice, 26 Dec 2010 | 9447 vizualizari

COMENTARII (12)

LUK 1

27.12.2010, 14:43

madi_marin 1

27.12.2010, 15:22

exact asa fac si eu maioneza.....e suuuper simplu si rapid si nu se taie niciodata......

Brindusa 1

27.12.2010, 18:34

ouale le pui cu totul sau numai galbenusul? si apoi le bati cu blenderul vertical?

ony 1

27.12.2010, 18:51

ouale cu totul,d-aia si iese pufoasa si mia alba,de la albusu

Mitinita 1

01.01.2011, 12:43

si eu asa fac,dar numai cu galbenusuri,Incerc si eu cum zici tu!super idee!!!
Nu stii cat tine?

ony 1

03.01.2011, 11:56

sa sti k am lasat in frigider aproape o saptamana si tot asa tare a ramas,dar am aruncat-o ca mi-e cam frica cu ouale astea,dar tine !!

ada 1

12.01.2011, 14:55

eu fac numai cu galbenus daca ese si cu albus e super

RuxyRux 1

12.01.2011, 14:56

Buna idee...eu fac numai cu galbenusuri fierte tari si mai moi....excelenta

esmerandra 1

08.04.2011, 00:44

si eu fac asa maioneza...e foarte buna si se face repede

Mitinita 1

27.04.2011, 11:26

mi-a iesit si mie

florentina86 1

02.12.2011, 10:26

cu robotul de bucatarie se mixeaza sau cu mixerul ????

Mitinita 1

24.12.2011, 13:21

florentina,eu am folosit mixer vertical (batzul),dar cred ca se poate si cu mixerul.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face maioneza