Limba cu masline si ardei

de anomisana in Porc, 15 Aug 2012 | 4563 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

15.08.2012, 16:19

eu n-am mancat niciodata limba ,desi am auzit ca-i foarte buna

Cris2711 1

15.08.2012, 16:19

MotanLaOale 1

15.08.2012, 16:22

portiadelumina 1

15.08.2012, 16:28

La noi se găteşte acest fel după Crăciun. Ştiu cum e, îmi place şi am constatat că nu are reacţii adverse gen limbariţă Cel puţin la mine asta e ceva nativ
Deci mâncarea prezentată e

laura_n 1

15.08.2012, 16:36

Parinte

Laly 1

15.08.2012, 16:39

Pai daca avem dezlegare vin si eu la masa

diaconta 1

15.08.2012, 16:40

Ha haaaaaaaaa Padre"limbarita") oi fi mancat si io si nu stiu? ca vad ca vorbesc cam mult

portiadelumina 1

15.08.2012, 16:44

Sim0na 1

15.08.2012, 17:22

Tare bine arata

Bunica 1

15.08.2012, 18:19

Diferita fata de cum o prepar eu, dar foarte buna Sotul a mancat doua portii......altadata sa manance ce-i pui in farfurie

Merisor 1

15.08.2012, 19:21

super reteta ta

iry-gabriela 1

15.08.2012, 19:57

ce bine arata piureul ,puteam sa jur ca este maioneza

Bya Ralu 1

15.08.2012, 20:49

foarte bun si mie imi place mult limba si eu fac zilele astea

jolygina 1

15.08.2012, 23:43

delicioasa

Lau 1

19.08.2012, 16:34

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 22:01

babi5 1

23.12.2013, 06:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]