Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mimmi in Bauturi, 17 Dec 2011 | 7039 vizualizari
gaby_duceag 1
Tre' sa rabdam pan' la Craciun? Chiar nu putem face atunci altul?
Cris2711 1
brunetica 1
Lau 1
bun
Panacris 1
Super, multumesc Mimi pentru reteta. Gaby, parca Mimi spunea ca se poate consuma imediat sau dupa 2-3 saptamani, asa ca ai doua optiuni, , proaspat sau macerat
ionela2682 1
nu am baut niciodata,nu le am eu cu alcoolul dar un paharel parca as lua ...sa vad cum este !!!
naomy 1
interesant ,o sa-l fac si eu
Rocsi 1
wawwww....bravooooooooo
gaby_gabytza 1
pakt k nu pot sa pun sa vezi cum salivezzzzzz
MotanLaOale 1
mimmi 1
Daca il lasam la macerat iese mai bun,dar eu am baut un paharel atunci cand l-am facut . Alcool se poate pune cat doriti,eu nu l-am facut asa tare .
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:05
la 07:58
ieri la 10:37
ieri la 06:26
pe 15.12 la 11:02
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
mihaelar63
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!