Leustean pentru ciorbe

de delia64 in Conserve, 8 Mai 2014 | 4248 vizualizari

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2014, 15:28

marcela1979 1

08.05.2014, 15:59

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Dya

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Marcela

MotanLaOale 1

08.05.2014, 16:12

Criss 1

08.05.2014, 16:16

Eu in ultimii doi ani, verdeata o toc marunt, adaug putina apa si o pun apoi in forme pentru cuburi de ghiata. Apoi dupa ce se congeleaza, scot cuburile si le pun in pungi in congelator. Cand imi trebuie la vreo ciorba patrunjel, marar sau leustean, iau doar un cub sau doua si gata. Mi se pare cea mai simpla metoda.

delia64 1

08.05.2014, 16:45

Vladimir

delia64 1

08.05.2014, 16:46

Criss , buna idee !!!Multumesc frumos !!!

cristeena20 1

08.05.2014, 17:17

si eu cris mai fac asa..

Panacris 1

08.05.2014, 17:53

delia64 1

08.05.2014, 19:17

cristeena

delia64 1

08.05.2014, 19:18

Cris

Rocsi 1

08.05.2014, 20:02

Foarte bun

delia64 1

08.05.2014, 23:46

Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi de legume pt.ciorba